Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

PCA nieuws 11 07 2019 foto1

Er is een nieuwe Peugeot 2008 aangekondigd, voor ons reden om de spotlights te richten op het actuele model. Meer precies: het ruime aanbod van occasions van dit model bij de PCA Merkspecialisten.

PCA nieuws 11 07 2019 foto2

Begin 2013 zei Peugeot ‘adieu’ tegen de compacte stationwagon, zoals zij die bouwden als 206 SW en 207 SW. De combi raakte alom uit de gratie, terwijl de SUV en cross-over de nieuwe mode-artikelen werden. Zeer begrijpelijk, want zo’n model, dat een kruisbestuiving is van een stoere off-roader en een vlotte hatchback, ziet er dynamisch uit. Ook biedt hij veel ruimte in de hoogte en de breedte en een gemakkelijke toegang voor zowel passagiers als bagage.

PCA nieuws 11 07 2019 foto3

Peugeot nam in 2013 met de overstap van het ene autotype naar het andere een besluit dat velen aanvankelijk erg gewaagd vonden. Inmiddels is duidelijk dat het merk op het juiste paard heeft gewed: de 2008 heeft veel volgers gekregen. Daarmee bedoelen we niet alleen mensen die hem kochten, maar ook andere fabrikanten die een vergelijkbaar model ontwikkelden.

PCA nieuws 11 07 2019 foto4

Ook nu van de Peugeot 2008 een geheel nieuwe modelgeneratie onderweg is, kom je met het huidige model nog meer dan uitstekend voor de dag: op en top modern, zowel wat styling betreft als in technisch opzicht. Dat geldt in het bijzonder wanneer je voor één van de driecilinder benzinemotoren kiest, die vanwege hun mooie draai-eigenschappen en flitsende karakter uitstekend bij de speelse, lichte Peugeot passen. De turboversies met 110 en 130 pk vliegen bij wijze van spreken stil en soepel onder je vandaan.

PCA nieuws 11 07 2019 foto5

Iets serieuzer van aard zijn de erg fijne diesels. Het is ontzettend jammer dat dit motortype steeds meer in een kwaad daglicht komt te staan, want de BlueHDi’s munten uit in een stille loop, een zeer gering verbruik en een lage uitstoot. Nog steeds een uitstekende keuze voor de veelrijder. Voor elke 2008 geldt dat het een aantrekkelijke auto is voor gezinnen met kinderen vanwege de vier grote deuren en de wijd openende achterklep en de variabele bagageruimte. De beenruimte achterin is voor volwassenen misschien niet heel riant, maar hoofdruimte is er volop.

PCA nieuws 11 07 2019 foto6

Bij de PCA Merkspecialisten staan op het moment van schrijven maar liefst 81 exemplaren van de Peugeot 2008 te koop: benzine, diesel, handgeschakeld en met automaat. De prijzen beginnen al bij € 10.900 voor een meer dan keurige 1.2 PureTech BlueLease met airco uit 2014 met 108.000 km op de klok.

 

Klik hier voor een overzicht van alle actuele PCA Merkspecialist occasions.

APK Actie Tensen citroen_ds Peugeot 208

Citroën, DS en Peugeot pakken uit op Salon Genève 

de nieuwe Peugeot 208

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk logo liggend hetautoservicenetwerk

leasem logo


Auto Tensen Enkhuizen

Social Media

Volg Auto Tensen Enkhuizen op social media

icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service & Kwaliteit staan voorop

  • BOVAG erkende keurmeesters

  • Jong gebruikt & Nieuwe auto verkoop

  • Merk Onafhankelijke Autobedrijf

  • Vaste Lage Prijzen

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt

Copyright 2020 © Auto Tensen Enkhuizen | PCA Dealer