Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

PCA nieuws 31 10 2019 foto1

Alles wat je altijd al over Citroën wilde weten, maar niet eens wist dat je ernaar kon vragen: dat beschrijft auteur Thijs van der Zanden in zijn zeer vermakelijke boek Citroensap. Over de MEP, de TUB, de FAF en andere curiositeiten. 

PCA nieuws 31 10 2019 foto2

Is een mens dan nooit eens klaar met de geschiedschrijving van een automerk? Nee, nooit. Zeker niet wanneer je Thijs van der Zanden heet en behept bent met een niet te stillen (maar heus nog gezonde) honger hebt naar alles wat met Citroën te maken heeft. Via zijn uitgeverij Citrovisie gaf Thijs al prachtige boeken uit over onder meer de Citroëns Visa en XM en bracht hij de historie van de kleine modellen als de LN, Visa en Axel in kaart.

PCA nieuws 31 10 2019 foto3

Wanneer je diep graaft in de archieven van Citroën, kom je vanzelf langs allerlei bijzondere onderwerpen die met het merk te maken hebben. Denk aan experimentele modellen die het productiestadium niet gehaald hebben, bijzondere reclamecampagnes, unieke racewagens, hilarische Chinese kopieën of de nooit heel uitgebreid belichte (maar wel interessante) achtergronden van … een bestelauto! Stuk voor stuk verhalen die het vertellen meer dan waard zijn, maar ook weer niet omvattend genoeg zijn om er een heel boek aan te wijden. Precies dit soort verhalen heeft Thijs gebundeld in Citroensap.

PCA nieuws 31 10 2019 foto4

Het aardige van Citroensap (wat een heerlijk nuchtere titel) is dat het een bijzonder toegankelijk karakter heeft. De verhalen, die telkens in twee of vier overzichtelijke pagina’s zijn gevat, lezen vlot weg en worden ondersteund door prachtige, relevante foto’s. Juist dat laatste maakt het boek extra waardevol: je ziet veel zaken die je waarschijnlijk nooit eerder zag. Met andere woorden: het boek is voor zowel kenners als andere geïnteresseerden heerlijk leesvoer.

PCA nieuws 31 10 2019 foto5

Citroensap heeft met zijn bescheiden formaat van 17x24 cm misschien niet de impact van een standaardwerk zoals Thijs dat over de XM samenstelde, maar het biedt met maar liefst 128 rijkgevulde en kleurige pagina’s wel een enorm veel lees- en kijkplezier. Gezien de korte verhalen leent Citroensap (€ 15,95) zich prima voor wachtkamers en nachtkastjes, waar de lezer na het genoten consult, en zeker voor het slapengaan, er telkens naar zal terugkeren. Nog één verhaaltje dan…

PCA nieuws 31 10 2019 foto6

Meer informatie en bestellen

 

 

APK Actie Tensen Peugeot 208 Autohopper auto verhuur autohopper_banner

de nieuwe Peugeot 208

Autohopper Tensen Enkhuizen is dé no-nonsense autoverhuurder

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk logo liggend hetautoservicenetwerk

leasem logo

Autohopper Logo Tensen enkhuizen 3x


Auto Tensen Enkhuizen

Social Media

Volg Auto Tensen Enkhuizen op social media

icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service & Kwaliteit staan voorop

  • BOVAG erkende keurmeesters

  • Jong gebruikt & Nieuwe auto verkoop

  • Merk Onafhankelijke Autobedrijf

  • Vaste Lage Prijzen

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt

Copyright 2020 © Auto Tensen Enkhuizen | PCA Dealer