Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

08 11 2016 foto1aDe internationale autopers heeft zich afgelopen week verzameld in Toscane voor een eerste dynamische kennismaking met de geheel nieuwe Peugeot 3008 SUV. Het levert de auto mooie rapportcijfers op. 

08 11 2016 foto2a

"Wanneer je in de markt bent voor een middenklasse SUV, mag deze Peugeot niet op je stortlist ontbreken", zo sluit Autovisie een video over de 3008 SUV af. En dat allemaal na een uitgebreide kennismaking met de auto, die als een nieuwe start voor Peugeot wordt gezien. "Het is echt een goede auto. Hij rijdt echt uitstekend. Er is veel ruimte in het interieur en een grote kofferbak, van 520 liter. Het nieuwe multimediasysteem functioneert uitstekend en je bedient behalve een groot beeldscherm ook mooie en vooral handige schakelaars." Verder vallen de mooie materialen en de verzorgde afwerking op. "Deze auto krijgt een heel dikke voldoende, ook doordat het design heel uitgesproken is. Er stáát echt iets. Dit wordt een succes voor Peugeot."

08 11 2016 foto3a

Luxueuze uitstraling
Bij AutoWeek gaat het al snel over de i-Cockpit, het nieuwe dashboard van Peugeot dat in de 3008 SUV debuteert. "Kijken we naar materialen en sfeer, dan wil Peugeot met deze 3008 niet zozeer de robuuste of praktische kant op, maar echt de luxueuze kant. Het ziet er allemaal prachtig uit, en zo voelt het ook." Vernieuwend is een speciale knop waarmee je de sfeer in het interieur kunt aanpassen aan je stemming: relax of boost. De verlichting past zich aan, de stoelmassage wordt zacht dan wel hard en er verspreidt zich een lekker geurtje in het interieur. Rijden doet de Peugeot uitstekend, maar hij blinkt echt uit met zijn luxueuze uitstraling. Het prijsniveau vanaf 28.570 euro valt AutoWeek mee.

08 11 2016 foto4a

In 60 seconden verkocht

De reactie van het Britse magazine Top Gear op het interieur is vermakelijk en tegelijkertijd heel duidelijk: "Ik denk dat er mensen zullen zijn die een showroom binnenlopen, waar de 3008 zichzelf binnen 60 seconden aan hen verkoopt. Gewoon, doordat ze erin gaan zitten, om zich heen kijken, het contact aanzetten, op wat knoppen en schakelaars drukken en vervolgens hun handtekening zetten op de stippellijn van het koopcontract." Zo mooi is de nieuwe Peugeot vanbinnen dus. En het rijden? Comfortabel, zo wordt uitgelegd, zoals een SUV moet zijn. Met fijne stoelen ook, in een stil interieur."

 

Peugeot 3008 SUV APK Actie Tensen citroen_ds

Peugeot 3008 SUV verkozen tot Car of the Year 2017

Citroën, DS en Peugeot pakken uit op Salon Genève 

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk logo liggend hetautoservicenetwerk

leasem logo


Auto Tensen Enkhuizen

Social Media

Volg Auto Tensen Enkhuizen op social media

icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service & Kwaliteit staan voorop

  • BOVAG erkende keurmeesters

  • Jong gebruikt & Nieuwe auto verkoop

  • Merk Onafhankelijke Autobedrijf

  • Vaste Lage Prijzen

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt

Copyright 2019 © Auto Tensen Enkhuizen | PCA Dealer