Bedrijfsinformatie

Autotensen BV is sinds 1953 actief in de autobranche. Na meer dan 60 jaar onze service te hebben verleend in Hoorn, kunt u sinds 2012 als klanten tevens terecht in Enkhuizen.

Aan De Dolfijn zijn wij makkelijk bereikbaar en staan wij altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Door onze klantgerichtheid en een team van specialisten zijn wij in staat om de meest geschikte service en hoogste kwaliteit te bieden tegen zeer betaalbare tarieven.

autotensen enkhuizen buiten

Een centrale ligging

Aan De Dolfijn is Auto Tensen Enkhuizen zeer gemakkelijk te bereiken voor alle Enkhuizenaren maar ook als u uit de omgeving komt. Met een ligging aan de voet van de Houtripdijk is zelfs Lelystad niet ver weg en verwelkomen wij ook u als gewaardeerde klant.

Onze complete serviceverlening

Als compleet-services bedrijf zijn wij onze klanten van dienst vanaf het moment dat zij een auto zoeken tot het onderhoud en de koop van weer een nieuwe auto. Dit betekent dat u op ons kunt rekening voor de onderstaande services.

  • Het vinden van de juiste nieuwe auto of occasion.
  • De aankoop van uw nieuwe auto of occasion.
  • Financiering en verzekering
  • Inruil en garantieverlening.
  • Private lease & financial lease.
  • Reparaties & onderhoud, waaronder: banden, APK keuring, airco service en nog veel meer.

Voor het opbouwen van de een langdurige relatie met onze klanten, proberen wij onze services zo snel en efficiënt mogelijk te verlenen. Indien u eventjes moet wachten tot de reparatie klaar is, kunt u altijd terecht voor een lekker kopje koffie. Dan kunt u direct genieten van ons aanbod aan klassieke auto’s. Zelfs met de kleine autobestuurders hebben wij rekening gehouden zodat u de aandacht op uw auto kunt richten.

Autotensen garage binnen

Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u naar de onderstaande pagina’s.

BOVAG voorwaarden voor een betrouwbare aankoop van uw occasion.

Bij de aankoop van een occasion ontvangt u standaard 12 mnd garantie op alle auto’s vanaf €4.500.  Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Dit betekend extra zekerheid voor u als klanten. Klik hier voor alle BOVAG garantie voorwaarden.

In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.

De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken. Op een aantal punten heeft de PCA haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

PCA: Gewoon Goed!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0228-313583 enkhuizen@autotensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×