Waarom Auto Tensen?

He he, eindelijk echt zorgeloos een occasion kopen...

Om alle zorgen weg te nemen bij de aankoop van een auto zijn wij een samenwerking aangegaan meer dan 52 Peugeot en Citroën specialisten in Nederland en België.

Zo kunt u kiezen uit meer dan 800 occasions die wij kosteloos kunnen leveren bij onze lokale onderhoudspunten in Hoorn of Enkhuizen. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

1. Onderhouden door Peugeot & Citroën Specialist

Elke auto is onderhouden door een Peugeot of Citroën specialist. Zo weet u zekers dat het juiste onderhoud is verricht en alleen de orginele onderdelen zijn gebruikt.

2. Kwaliteitsgarantie occasions

Alle auto’s worden APK gekeurd afgeleverd en tevens gecheckt op meer dan 46 punten. Zo weet u dat de auto in topconditie is en nog jarenlang mee kan. Ook wordt uw auto voor u gereinigd en gepoetst afgeleverd.

Gedurende de controle worden o.a. de volgende onderdelen getest:

 • Koppeling en versnellingsbak
 • Airco
 • Navigatie
 • Verlichting
 • Motor oliepeil
 • Vloeistoffen: koelvloeistof, ruitenwisservloeistof en remvloeistof
 • Schokdempers
 • Veren
 • Bandenspanning en -profiel
 • Remmen: Remblokken en -schijven
 • Controle eventuele olielekkage
 • Uitlaat

3. Onderhoudshistorie inzichtelijk

Alle onderhoudsboekjes zijn aanwezig waardoor je inzicht heb in de volledige onderhoudshistorie. Zo weet je direct welke reparaties zijn verricht en hoelang jouw onderdelen nog mee gaan.

4. Bezorgd in Hoorn voor vrijblijvende proefrit

Wij bezorgen uw auto gratis voor een vrijblijvende proefrit in Hoorn of Enkuizen.

5. Eerlijke inruil altijd mogelijk

Door meerdere organisaties tegen elkaar te laten opbieden voor uw auto ontvangt u altijd een eerlijke inruilprijs.

6. Garantiemogelijkheden

Kies uit verschillende Bovag garantiemogelijkheden met een minimum van 6 maanden.

7. Voordelig onderhoud bij uw lokale dealer 

Ga in onderhoud bij ons in Hoorn of Enkhuizen. Wij kennen uw auto en als klant kunt u gebruik van onze scherpe tarieven voor onderhoud en reparaties.

“Voor elke klant de ideale auto”

Dit klinkt nogal cliché. Toch is dit al 65 jaar de rode draad in ons bedrijf. In het nastreven van dit doel wijken wij van de gebaande paden af. Zo werd besloten om sinds 2010 geen auto’s meer in voorraad te nemen maar vanuit de behoefte van onze klanten te werken. Binnen onze service gebruiken onze experts hun expertise en ervaring door de juiste auto te zoeken voor onze klanten. Sindsdien hebben wij al voor meer dan 900 klanten de juiste auto gevonden.

Toch merkten wij dat veel klanten graag zelf hun auto uitzoeken maar veel problemen ervaren in de moeite die het aankoopproces met zich mee brengt. Om ook voor deze klanten de juiste ondersteuning te leveren hebben wij onze bezorgdienst in het leven geroepen en zijn wij een samenwerking aangegaan met een groot netwerk aan Peugeot en Citroën merkspecialisten.

Door onderling onze voorraden te delen werd een nationaal aanbod lokaal beschikbaar in Hoorn en Enkhuizen. Zo kiest u simpelweg de ideale occasion en halen wij deze naar Hoorn of Enkhuizen voor een vrijblijvende proefrit. Op deze manier profiteert u maximaal van onze expertise en netwerk en kunt u de ideale auto vinden tegen minimale moeite.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0228-313583 enkhuizen@autotensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×